Träning

Hej, olivia här again.

Vi är hemma hos mig just nu!
Hinner inte skriva så mycket för vi ska strax iväg på träning som börjar fem:) matchen igår gick iallafall bra vi vann med 7-0 mot Nora,brabra!
Men nu ska vi dra så lägger bara in några bilder sen så kanske jag gästbloggar på lördag då vi ska in till Örebro och titta på fotboll och även kanske shoppa lite, hihi standard att shoppa;)
Pusskram/oliv

Remby!


Nyss testat nya remby knappen,riktigt bra!

Ny gipsad!

Hej på er!
Blev en kort dag i skolan idag sluta redan ett för att jag skulle in till doktorn. Dom tog först bilder på armen,sen gick vi till den "riktiga" doktorn. Dom sa att det inte hade blivit nån stor skillnad det såg tydligen ut förra veckan. Men det låg fortfarande rätt som tur var. Dom sa även att gipset satt väldigt löst,så dom var tvungna att gipsa om.
När dom tog bort gipset skaka hela handen,serriöst den är så sjukt läskigt när man inte kan styra över det. Så nu har jag riktigt ont,igen. Det värsta hade gått över men nu är det tillbaks igen,orka.
Nu ska jag ha gipset i tre veckor till och sen efter jag har tagit bort det måste jag vila två veckor. Doktorn sa att jag absolut inte fick spela fotboll!! Åh jag klarar inte det får inte spela fotboll på fem veckor .
Jag missar massa matcher och träningar,och kommer även missa nästa DM-match. :(
h-a-t-a-r d-e-t h-ä-r !
jaja,nu är jag iallafall hemma och om ungefär en timme åker jag ner till ip för samling. Eftersom mina tjejer har match ikväll,nu vinner vi! :D

ha de!
caio


tisdag.

skola idag som vanligt och den gick sjukt segt. Fick skjuts hem och har städat mitt rum lite sent jag kom hem,inte det lättaste med en arm,men pappa fick hjälpa mig,heh.
Vart ett väldigt tråkigt inlägg,men har inget att skriva om just nu.
Ciao 



Tha school

Hejhej olle här igen, de va länge sen.

Vi är iaf i skolan nu och har haft idrott, jag,ANGELISA & sisi gick En PW haha standard:)
Taggar iaf lördag då jag o angelisa ska in till Örebro:D
Nu ska vi ha svenska osv tråkigt och slutar tre idag! Vet inte riktigt vad jag ska skriva men imorn äre match mot Nora tjoho, synd bara att angelisa inte kan vara med:(
Har inget mer o säga så vi ses nån dag och sen bloggar säkert angelisa senare. Pusshej // olleeeee(standardgästbloggaren)

Bild: lite oseriös gammal bild på mej och angelisa.

@ wilmas place.

Skolan gick helt okej,fick håltimme sista lektionen.
Sen åkte jag hem till wilma,vi har bakat kladdkaka och bara haft kul. Om typ en halvtimme drar vi ner till ip och kollar på när världens bästa lag tränar. Vill också va med!
Men jag kanske får börja va med på passningsövnigar och sånt nästa vecka,hoppas det! Fast får ju inte spela match,det som är roligast. Men jag ska vara glad för att jag kan vara med på någonting iallafall :)
Ne nu ska jag va social med wilma,hörs!

-Payphone.

Drog till mcdodnals och åt förut med farmor,mina systrar o frida,hehe.
Sen åkte vi hem och baka rabarberpaj åt mamma som vi åt när hon kom hem.
Sen drar jag ner till ip och kollar när damlaget spelar match med olivia,det blir kul! :)
Vi hörs,ha de!


Jag och bästa olivia!

Morsdag!

Grattis på morsdag världens bästa mamma!

Du betyder massor.

Jag älskar dig,du är bäst!♥


I Love you!♥

Bra dag!

Dagen igår slutade toppen! Jag och emmelie drog ner till järnvägencup,där vi även träffade felicia och olivia. Vi gick runt lite överallt och hade hur kul som helst. Pappa hämtade mig och emmelie vid sju,och emmelie följde med mig hem. Vi åt godis,kolla på eurovision och sjöng&dansa,heh.
Och Loreen vann,det är helt sjukt! Men det kanske inte är så konstigt eftersom hennes låt är riktigt bra!!
Emmelie åkte hem vid tolv och då gick jag o la mig.

Idag vakna jag runt tio,åt frukost och blablabla. Sen kom farmor då käka vi glass ochså. Jag har även suttit och laddat över nästan alla bilder från mobilen till datorn. Eftersom jag ska få en iphone i veckan,vilket betyder att jag kan blogga mer. Superbra!!
Men vi hörs senare!

funkar inte att lägga upp bilder just nu.

Förlåt.

Kan inte säga att det har varit den bästa uppdateringen,men det har varit superbra väder dom senaste dagarna. Kan ta allt om dagarna lite kort.

Onsdag: Då var det match mot frövi,som ni säkert redan vet. Match gick bra fram tills i slutet av första halvleken. Jag fick ett stenhårt skott på handen och jag fick ont direkt. Jag sprang och böt handleden svulna upp direkt och det gjorde så sjuktont. Så pappa och jag åkte direkt in till örebro. Vi åkte först till nåt ställe där dom bara skulle kolla om vi behövde åka vidare till USÖ,och det behövde vi. Vi fick ta två bilder på armen,sen vänta typ en halvtimme och sen ta två bilder igen. Sen kom nån doktor och sa att vi var tvungna att gå till akuten. När vi kom dit så fick vi vänta i lite mer än en timme. Kanske inte ni tycker är så lång tid,men att sitta och ha så ont i en timme känns som flera år.
När doktorn väl kom så sa han att det var brutet rakt genom hela ytterbenet i armen vid handleden, men själva benen i armen låg rätt som tur var annars hade det varit ännu värre. Så det är liksom "bara" brutet om man ska säga så. Så jag fick gips ovanpå och typ hundra kilo bandage runt. Så nu måste jag ha det i 4 veckor,vilket betyder att jag inte får spela match på 4 veckor! Hur ska jag klara mig? Åh jag hatar det här.
Men när vi var klara på akuten så åt jag och pappa på mcdodnals,var jättehungrig. För jag fick inte äta nåt innan ifall dom skulle vara tvungna att operera nåt i armen.
Vi kom hem lite efter tolv och då var jag hur trött som helst,så jag gick och la mig direkt.

Torsdag: Skulle egentligen inte gå till skolan,med tanke på min arm. Men jag gjorde det iallafall. Var först hur pigg som helst när jag vakna. Men vart tröttare och tröttare under dagen och det slutade med att jag somna i min soffa när jag kom hem,lyckat. Sen vid halv 6 åkte jag ner o kolla på våran träning. Sen hem,äta,tv,sova.

Fredag: Skola först som vanligt. Vi hade först teknik i 30minuter. Sen hade vi håltimme,så då gick jag och matilda på promenad,hehe. Sen kom mamma och hämta mig och vi åkte till tandläkarn i örebro. Dom fixa lite med tanställningen oså. Sen kom vi hem runt ett,men då stanna jag hemma för jag hade ont i armen.
Vid 18 så åkte vi o kolla när mitt lag spela mot sköllersta. Mitt underbara lag förlora med 3-2 :( Men ni var superduktiga tjejer!
Sen hem,tv,sova.

Idag: Åkte först till yxhult för att kolla på mina systrars fotbollsmatch,dom vann med 6-1! Sen hem till mormor och vi skulle egentligen fixa med min iPhone men det vart inte så,får fixa det nån annan dag.
Och nu är jag hemma o sen kanske jag och emmelie drar ner på järnvägencup.

Ha en fortsatt bra lördag,vi hörs.
Kram.♥



Dålig uppdatering? Jag vet!

Hör av mig senare!

Wilma gästbloggar!

Hej Angelicas läsare!
Som ni märkt så har ju inte Angelica bloggat på ett tag så jag tänkte gästblogga lite !
Nu är det såhär att jag måste berätta en väldigt tråkig sak...... Angelica har brutit armen . Jag fattar inte hur kvinnan lyckas , hon är ju skadad jämt :( Klantskalle! Nej jag skoja , det var faktiskt inte hennes fel , det som hände var att hon spelade en fotbollsmatch och hon fick en boll på handen/armen så att den typ böjdes bakåt , fotboll suger , bättre att hon spelar schack eller nåt , fast då skulle hon väl få en spelpjäs i ögat . Nä, jag skoja bara , fotboll är bra och skador kan man få i nästan vad som helst . Nu ska Angelica få gå med gips i 4 veckor , om jag inte minns fel?
Hon har brutit benet i översidan på underarmen och det är verkligen helt av men det ligger i alla fall rätt!!!
Jag tycker verkligen jättesynd om henne ,nu får hon inte spela fotboll på ett tag :( lider med henne ! Jag längtar tills hon får ta av gipsskiten!
Jag älskar dig hjärtat ! Krya på dig!
//Wilma

Grattis bästa du!♥


bild från i höstas på mig och födelsedagsbarnet.
Hoppas du har en toppendag,love you!

It's summer now!


skolan idag gick hyffsat snabbt. Hade först hemkunskap. Jag,matilda,olivia,emmelie och natta gjorde hur mycket mat som helst. Typ potatis,morötter,någon köttfärssak,sås,sallad,rabarberpaj och vaniljsås. Vi var skapligt mätta efteråt. Sen hade vi engelska,sen lunch,so och sist matte. Vi fick sluta lite tidigare från matten,så kom hem lite innan två.
Ikväll är det match,riktigt taggad! Nu kör vi en storvinst den här gången också tjejer!
kram

Stekar väder!

Så himla varmt ute,älskart!
Har solat och hoppat studsmatta med lillasyster nästan hela eftermiddan. Åt även jordgubbar och glass,GOTT.
Har även kollat lite när 99-00 spela match,dom vann med 2-1! :)
Nu ska jag kolla topmodel,hörs imorn!


bild från förra somarn i sunne. ♥

GRATTIS I EFTERSKOTT!

Nu är det så att jag glömde berätta att en av mina absolut bästavänner fyllde år i lördags. Och det var inte så att jag glömde bort det,jag var faktist inte hemma. Så jag skriver nu istället.

GRATTIS I EFTERSKOTT BÄSTA EMMELIE!
Hoppas du hade superduper bra dag.
 Du är så himla bra,
du får mig nästan alltid på bra humör. Du finns alltid där för en.
Du är en såndär vän som alla borde ha,men jag har turen som
har dig som en av mina bästa! Du är obeskrivlig. Du betyder
så himla mycket för mig,du kommer aldrig kunna förstå hur
mycket! Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra?!
Vi har flera tusen minnen och fler kommer det bli.
Jag vill aldrig förlora dig vännen,du är bäst!♥





Jag älskar dig vännen!

Älska vädret!♥

Dagen har varit rätt bra. Började med spanska,sen idrott. Då hade vi coopertest,man ska alltså springa 2km på så kort tid som möjligt. Jag sprang på 9.46min tror jag. Jag är väl ganska nöjd,slog min gammla tid så det är ju bra! Sen svenska,lunch matte och två elevensval pass. Första passet gick jag och emmelie runt i vår lilla stad och fråga massa människor lite frågor till vårat matteprojekt.Och andra passet gjorde jag engelska läxan,så nu slipper jag göra den här hemma.
Idag ska jag typ inte göra någonting bara vara hemma och slappa och äta jordgubbar!♥
Imorn är det match mot frövi hemma,tagga!
Hör av mig sen,kram.

bild från förra somarn.

Måndag

-Den där känslan när man vaknar på måndagar och vet att man måste gå upp tidigt varje dag tills på fredag,inte den bästa känslan direkt..

Men skolan gick rätt okej. Vi hade först mentorstid. Då gick vi på promenad och speeddejta typ. Men några i mentorgruppen. Sen so,lunch,engelska,biologi och teknik. Vi slutade klockan tre och då gick vi direkt till baksidan för brännboll osv med klassen. Och eftersom vi spela brännboll idag och allt så får vi ledigt en dag,super! Vi var klara vid fem ungefär och då gick jag,matilda och olivia direkt till ip för fotbolls träning. Träningen gick bra. Och det var även supervarmt,över 20 grader, så man vart helt slut. Men det är ändå skönt att det är så varmt!
Nu har jag duschat och ätit o nu ska jag gå och göra något annat.
Ha de!

Dålig uppdatering.

Förlåt för dålig uppdatering i helgen,men jag har knappt varit hemma.
Igår åkte vi ner till ip runt 12. Då kolla jag och matilda på något poolspel en liten stund. Sen kvart över så åkte vi mot hällefors. Fellas åkte med oss,trodde vi skulle skratta ihjäl oss! Vi var framme lite innan två,och då böt vi om och värmde upp. Och matchen gick riktigt bra,vi vann med 0-13 :D Och jag har/hade inte lika ont i foten som i förra matchen,så det börjar bli bättre,skönt! Superbra spelat alla!!
Sen kom vi hem vid halv 7. Då böt vi om och fixa oss. Och sen åkte vi till kumla för grillfest med pappas jobbarkompisar. Det var väl rätt kul. Först åt vi,och sen kolla vi på Champions league finalen. Och chelsea vann,men det lär väl ingen ha missat. Efter matchen åkte vi hem och jag somna direkt.
Idag blev jag väckt vid 9,för att jag skulle åka ner till ip och dömma. Det gick väl ganska bra ,men det var rätt svårt. För man ser ju inte exakt allt som händer. Det var ju inte det roligaste jag gjort,men det var helt okej. Jag ska även dömma poolspel 10juni med matilda och emil. Men det blir kul!
Nu har vi precis ätit och kollar jag lite på tv. Och sen vid kvart i fem kommer olivia och hämtar mig så åker vi och kollar när damlaget spelar i kumla. :)
Hörs!

minipic på fellas och mig.

vill även säga att alva kom på 24 plats av 71st på SM. Det är superbra. Och idag i paren gick hon och ida vidare en gång,och det är också jättebra. Ni är grymma tjejer!<3

Taggar match!!

Om en timme är det samling nere på ip,för att sedan åka till hällefors. Det är rätt långt dit,tar lite mer än en timme att åka dit. Men Felicia ska åka med oss så det blir kul iallafall. :)
Matchen börjar iallafall klockan tre. Och jag är riktigt taggad och hoppas att jag kan spela mycket,med tanke på foten.
Tagga nu tjejer,vi vinner det här!!!



hör av mig ikväll.

Tagga!

Kommer inte blogga mer idag,hör kanske av mig imorn innan vi åker ner till ip.
TAGGA MATCH NU TJEJER,NU VINNER VI!!

Tips!

Vill tipsa er om några riktigt snygga och enkla långklänningar från Ginatricot. Jag och emmelie prova varsin när vi var på marieberg förra fredan. Jag tycker det är riktigt snyggt med långklänningar och det är även väldigt inne med det i år. Men ingen av oss köpte någon,men kanske kommer göra det vi får se.
Klänningarna finns i fyra olika mönster/färger. En hel svart,en hel blå,en vit och svart mönstrad och en leopard mönstrad. Och dom finns på Ginatriot. :)

-Where have you been.

Vill börja med att säga att både alva och ida åkte ur singeln efter första normalen,men jag tycker ändå att ni är grymma tjejer! Ni vinner på söndag istället!

Iallafall efter vi hade ätit så åkte vi in till marieberg. Eller vi va aldrig inne på marieberg. Vi åkte först till xxl där vi hittade alla domarsaker jag behövde. Och sen åkte vi och handla godis på sötvaruhuset tills imorn,hehe. Sen följde jag med pappa,ebba och vilma och handla lite och sen dess har jag typ bara kollat på tv.

Imorn är det match mot hällefors,taggad! Vi åker redan vid kvart över 12 och kommer inte hem förns runt halv sju. Och då när vi kommer hem ska vi bara byta om snabbt som sjutton och sen åker vi till pappas kompis i kumla för grillfest och fotboll,roligt! Men jag hinner nog blogga imorn innan vi åker och senare ikväll.


två bilder tagna nyss.


Den här helgen
gästbloggar jag även på wilmas blogg,eftersom hon är i Göteborg på SM. Så följ mig där också.
http://iwasborntodance.blogg.se/http://iwasborntodance.blogg.se/http://iwasborntodance.blogg.se/

Kram

Friday

Bloggade aldrig igår efter träningen. Men träningen gick ganska bra med tanke på mig fot. Var med på hela träningen förutom i slutet när vi spela match mot damlaget. Det är bättre att jag kör imorn!
Idag vaknade jag  redan vid åtta,har knappt kunnit sova på hela natten har hostat typ hela tiden. Så himla jobbigt! Men somnade iallafall om till halv 10 ungefär. Sen gick jag ner och åt frukost,fixa mig osv. Sen åkte jag,ebba och pappa och hämta vilma o sen åkte vi till farmor. Där var även min faster och min kusin. Så vi fika lite och lekte lite med linnea.♥ Vi kom hem för 20 minuter sen kanske. Och nu ska vi snart äta o sen drar vi in till marieberg.




Vill även berätta att min minsta lillasyster tävlar SM i disco i helgen och tävlar singeldisco idag och hon har gått vidare än gång och hon ska snart dansa igen. Men jag hör av mig sen hur det går. Alvas parkompis idag har också gått vidare. Jag tycker att båda två borde gå till final,dom är grymma!♥

bild på alva och ida när dom vann i pardisco i hallsberg.

bild på alva när hon kom tvåa i singeldisco

-

torsdag

Hejhej! Har inte orkat blogga förns nu och har egentligen inget att blogga om.
Idag ska jag inte göra något speciellt,vi skulle åkt in till marieberg men vi gör nog det imorn istället. Så det ända som händer idag är att det är fotbollsträning men den är inte förns ikväll.
Får se om jag hör av mig något mer idag,hörs!


en bild ni inte har sett från igår

Hemma

Hemma från kalaset nu. Moa vart jätteglad för pengarna hon fick,eftersom hon ska till göteborg i helgen. Så det var ju bra :) Nu ska jag gå och göra något annat,vi hörs imorn!


                    
lite bilder från kalaset

Kalas

Åker till Moa nu,får se om vi hörs sen!

LÄS

http://iwasborntodance.blogg.se/
http://iwasborntodance.blogg.se/
http://iwasborntodance.blogg.se/
http://iwasborntodance.blogg.se/
http://iwasborntodance.blogg.se/
http://iwasborntodance.blogg.se/
http://iwasborntodance.blogg.se/
 
Tycker alla borde läsa en av mina absolut bästavänners blogg!


datumet på bilden stämer inte
Btw,LYCKA TILL PÅ SM BÄSTAVÄN!♥

Kvartsfinal nästa!

Tänkte börja med att berätta om matchen igår. Vi vann med 2-1 mot kumla och är nu vidare till kvartsfinal,ni är bäst tjejer!♥ Vi gjorde första målet efter kanske tio minuter och kumla gjorde sitt nångång i första halvlek också. Det var på frispark och den frisparken var perfekt så vi kunde inte göra något annat. Men i mitten av andra halvlek gjorde vi ett till mål. Så nu får vi möta sturehov i kvartsfinal!
Och det gick väl sådär att spela med foten,hade ont typ hela matchen. Men körde iallafall,böt en gång varje halvlek. Eftersom att jag inte får spela hela för sjukgymnasten. Foten var även lite svullen efter matchen men jag tror det har lagt sig. Får se hur det blir!


Idag har vi haft friluftsdag i skolan eftersom dom nya sjuorna skulle komma till våran skola. Så jag,wilma,emmelie,natta och sisi åkte till åsbro och spela minigolf och gick tipspromenad. Var inte direkt det roligaste som finns men det var okej. Vi gick först tipspromenad. Den var rätt lång,typ runt hela hemsjön. Sen spela vi minigolf,det är något som vi var riktigt dåliga på.. Sen fick vi typ reda på vem som vunnit tipspromenaden oså. Sen fick vi åka hem vid 11. Så det vart kort dag idag bara 9-11,skönt!
Wilmas pappa kom och hämta mig och wilma då i åsbro och skjutsa hem oss till henne eftersom han skulle direkt till jobbet. Då laga vi mat,det är vi kungar på! Sen vart hon inlåst på toaletten,fattar inte hur hon lyckas.
Sen gjode vi inte så mycket mer,för jag var tvungen att gå hem lite innan ett så att jag var hemma innan min lillasyster kom hem för hon vill inte vara hemma själv.
Och nu gör jag ingenting typ. Men om två timmar så kommer mormor och Lasse o hämta mig och Ebba så åker vi och firar Moa.♥ Så jag vet inte när jag kommer hem ikväll,men kommer nog hinna blogga något sen innan jag åker!

Kom på en sak till, det är helg nu i fyra dagar! Bäst.


Bild från idag!

GRATTIS BÄSTA MOA!♥

Idag fyller en av världensbästa absolut kusiner 8 år.




några bilder är rätt gamla

Jag älskar dig gullunge!♥

Jag älskar dig bästavän!

Hejhej! Wilma här som gästbloggar , och ja, jag tänker göra som de flesta andra gör när de gästbloggar åt någon , jag tänker skriva hur sjukt bra denna bloggerskan vid namn Angelica är !

Angelica är en av mina absolut bästaste vänner även fast vi är inte så lika , jag menar vi gillar väldigt olika saker o.s.v , men det är nog det som gör att vi passar så bra ihop , vi är som  korv med bröd, penna och sudd , cola och fanta, fotboll och dans , Angelica och Wilma <3
Jag vill bara säga att jag älskar dig världens absolut bästaste vän och jag behöver inte skriva allt här på bloggen  som jag tycker om dig för allt det vet du ! Men jag tycker att ni som läser denna blogg gör rätt i att läsa den , denna tjej är awesome !
I Love You Girl !
/Wilma






<3

LITE BILDER FRÅN IDAG





bloggar mer sen!

DM

Tisdag idag,och dan i skolan har väl varit okej. Vi hade spanska,idrott,svenska,lunch,matte och två elevensval pass. Jag kom hem för typ en kvart sen. Och vi ska snart äta.
Sen vid halv 7 åker jag ner till ip för samling och sen halv 8 börjar matchen. Tagga! Vi måste vinna den här matchen för att gå vidare,annars åker man ut dirket. Men det är klart att vi går vidare. Får även se hur mycket jag kommer kunna spela idag med min fot. Men får köra så mycket som det går. Även fast sjukgymnasten sa att jag skulle träna några gånger innan match för att se om det är ok. Och jag har tränat en träning och ska köra match ikväll,men jaja. Jag ska spela iallafall!
Men kumla är väl rätt bra tror jag eller jag vet inte,vi har inte mött det laget utomhus på ganska länge. Men dom vann med 3-1 över skyllberg igår,och dom är riktigtbra. Men vi brukar vinna över kumla,vi gjorde det båda gångerna i serien förra året. Fast då hade både vi och dom med 97or.
Men jaja,får se om jag hinner blogga efter matchen,men jag tror inte det. Så isånnafall skriver jag imorn.
Ha en bra tisdag!

funkar inte att ladda upp bild,
 


TAGGA MATCH!!

home.

Kom hem för ungefär 1 och en halv timme sen. Träningen gick ganska bra. Jag har fortfarande ont,men det är bara att köra. Det måste ju gå över nångång! Det var sjuktkul att träna igen och inte bara stå och titta på!
Efter träningen kom pappa och hämta mig. När vi kom hem så hade pappa köpt hem mat från la baguette,gooott!
Sen gick jag ner och duscha och nu ska jag gå och kolla tv med familjen och tagga till matchen imorn!
Vi hörs imorn :)

bstaafridaa pic foto309-kopia  1336767147439

Bilder på mig och några av dom absolut bästa!♥

Måndag!

hej på er! Skola idag som vanligt,9-15. Gick rätt snabbt. På so:n hade vi typ "debatt" om en världsdel och ett land. Gillar verkligen inte att prata inför hela klassen,fast idag var det bara halvklass men jaja. Gick väl rätt bra. Förutom att jag hosta en hel del när dom andra pratade,är verkligen jätteförkyld!
Sen lunch,engelska,biologi och teknik.
Kom hem för lite mindre än en timme sen,och nu har jag ätit. Sen vid halv 6 är det träning,och jag ska va med! :D fast jag måste börja lite lugnt med foten,eftersom jag inte tränat ordentligt på typ 2-3 veckor. Och imorn är det match mot kumla,tagga! Det är ju DM också,så om vi vinner så går vi vidare till kvartsfinal osv. Men det är ju klart vi gör ;)
Men nu ska jag packa allt och sen vet jag inte vad jag ska göra. Kanske åker till olivia innan träningen.
Men kommer nog inte blogga mer idag,ha en forsatt bra måndag!
pic
oldpic

Great Sunday!

Hej på er! Sovit gott? Jag vakna iallafall vid tio. Gick ner ochåt frukost,och sen drog jag och mamma ut och sprang/gick. Gör fortfarande ont i foten men det gick bra ändå. Så imorn åker jag ner och provar träna,första gången på typ 2 veckor,helt sjukt. Och sen spela DM på tisdag,även om jag har ont. 
Idag ska jag plugga engelska,har glosor tills imorn och känner att jag inte kan alla än. Sen vid tre åker jag ner till ip för att kolla när 98killarna spelar match men olivia. Och sen när den matchen slutar går vi till konstgräset och kollar när damlaget spelar. Blir superbra!
Nu ska jag iallafall gå ner och duscha,hörs sen!

Whistle baby



just nu sitter jag och kollar tv och äter halstabletter,kul. Skulle egentligen kolla hockey med olivia ikväll. Men det blev inget för vi ska va imorn istället,innan vi åker och kollar dam-matchen! :)
Ska även ut och springa imorn om det inte spöregnar. Men om det bara regnar lite så drar jag ut iallafall! Måste ju träna upp foten,för på tisdag är det DM-match mot kumla. TAGGA!!!

Teenager Posts

































sorry..

för att jag inte blogg igår,hade inte tid.
Igår var det ju först skola som vanligt. Hände typ inget speciellt,fick typ bara sluta tidigate från spanskan. Så sluta vid halv 2 istället för två. Men skitsamma. Sen åkte jag direkt hem fixa lite och sen kom emmelie och hennes mamma o hämta mig så åkte vi till marieberg,mys! Vi gick och kolla i massa affärer,fika osv. Fick även med mig en keps hem.(y) Sen åkte jag och emmelie hem till mig,vi åt tacos och kolla lite på tv. Sen gick vi ut och träffa albin och jonte. Vi var ute i kanske en timme,det var svinkallt! Vi gjorde typ inte så mycket,snackade mest. Jag tog även albins cykel och cykla hem till wilma en stund. :)
Sen vid halv tio gick jag och emmelie hem till mig igen. Kollade på tv,åt godis och pratade massa! Vi gick och la oss vid 2 halv3.

Idag vakna vi 11 och då gick vi ner och åt frukost direkt,eftersom emmelie skulle åka hem vid 12. Sen hämta mamma o mina systrar mig så åkte vi och åt på donken. Sen åkte vi o handla och sen hem till mormor och nu sitter jag här.
Skulle egentligen dra ut och springa idag men det spöregnar ju nu och är även genomförkyld. Men jag måste prova om jag kan springa med foten. Efter som vi har DM-match med 98:orna på tisdag. Så jag måste va med!
Men får se om jag springer senare eller imorn.

Sen vet jag inte vad som händer. Ska kanske träffa olivia,och sen blir det att kolla hockey ikväll!
Hör av mig sen!

dsc01708dsc01715
1336767147439dsc01712

minipics






Torsdag!

Kom hem sent igår,så bloggade aldrig som ni säkert märkte. Vi fick förlust med 1-0. Men vi tar dom lätt på hemmaplan!

Idag är det torsdag och det spöregnar,kul. Och det har ju varit skola som vanligt,har inte hänt något speciellt direkt. Sen ska jag iallafall ner till ip,som vanligt. ;) Ska kolla på mitt lags träning,i spöregnet?! Men får ta med paraply. Det här är förhoppningsvis sista träningen som jag kollar på,för på måndag får jag va med om jag själv tycker att det känns bra i foten. Men ska ut och springa imorn eller på lördag,för att prova hur det känns i foten oså. Kommer skriva mer om det i helgen.
Vi hörs senare!

Bilder från igår!



Bloggar jag läser!

Onsdag.

Onsdag idag,och som på alla andra onsdagar så har vi hemkunskap,engelska,lunch,so och matte. På hemkunskapen hade vi typ matlagningsprov. Sen på engelskan hade vi läxförhör osv. På so:n hade vi vikarie så då kolla vi på film. Och sen på matten hade vi typ nåt test.

Runt halv fem kommer olivia och hennes mamma och hämtar mig. Och då åker vi ner till ip för samling,eftersom vi har match ikväll mot GSBK borta. Och det tar typ en timme att åka dit. Men jag ska inte vara med och spela idag heller,eftersom min sjukgymnast sa att jag inte fick spela match eller träna den här veckan. Surt! Jag vill ju va med och spela istället för att sitta och kolla. Men det är nog bättre att vänta tills det blir helt bra,annars kanske det blir värre..

Nu ska jag snart äta och fixa lite innan dom kommer. Får sen om jag bloggar mer sen,annars blir det imorn. Bye!
______________________________________________________________________________________________

BILDBRIST

0-4

Hemma från mina systrars match nu,dom van med 0-4,bra spelat!:) Olivia följde iallafall med mig och kolla också,annars hade det inte varit lika roligt.;) Efter matchen väntade vi på att mina systrar skulle duscha klart. Och då träffa vi även linnea,min kryckkompis. Om ni inte fattar så går hon också på kryckor oså. ;) Vi satt och prata och kolla på någras träning. Sen när våra systrar duschat klart åkte vi och hem till olivia och lämna henne där och sen åkte vi hem. Och nu ska jag snart kolla topmodel och plugga engelska,hejdåå!

Linnea hittar ni här http://liinnealaarsson.blogg.se/ ♥


Köpte glass i halvlek, mittnagellackärfult,jagvet

Weheartit









alla bilder från weheartit

Tusedaayy

Dagen idag har typ varit som vanligt. Imorse cyklade till skolan med wilma,emmelie och matilda. Sen var första lektionen spanska och sen idrott. Då hade vi bad,det var dökallt! Sen svenska,lunch,matte och elevensval. På elevensval jobba jag mest so,och vart nog helt klar med pm grejen. Skönt!
Sen cykla jag hem och nu sitter jag här. Ska snart äta lite och sen vid kvart över fem åker jag eller ah min familj till skyllberg eftersom mina systrar ska spela match.     
jaja ska äta nu,bloggar nog senare. Hörs!


bild från finspång♥

Måndag igen!

Skola idag som vanligt,det typ ända bra med skolan på måndagar är att vi börjar 9 istället för 10 i 8. Mentorstid,so,lunch,engelska,biologi och teknik. Lämnade även kryckan hemma idag,för den är bara jobbig och ivägen osv..
Kom hem för ungefär en timme sen och nu har jag precis ätit. Sen vid halv 6 åker jag ner till ip och kollar när mitt lag tränar. Och förhoppningsvis kan jag börja träna nästa måndag och även kanske vara med på dm-matchen nästa tisdag.
Hoppas verkligen det!

nu ska jag gå och göra något annat,hejdå!

:D

Imorse bokade mamma hotell och allt,för vi åker till Göteborg i juli!:D
Då blir det liseberg,universeum och massa shopping! Längtar redan!


haha bild från förra gången vi va där för typ 3 år sen, bjudeeer



Söndag

Idag har jag inte gjort något speciellt. Och nu är jag hemma själv med ebba. Eftersom pappa jobbar och mamma&alva är på dansuppvisning. Sen vid halv 6 åker även jag och ebba ner till allehallen och kollar på alvas sista dansuppvisning.
ahja kul inlägg,hörs!

bild tagen nyss

Världens bästa!♥

Today.

Vakna vid halv 10. Då smsade och ringde jag emmelie,för vi skulle åka o kolla på killarnas match. Men hon hade inte satt på ljudet på mobilen. Så hon vakna vid 20 i 1 och matchen börja 11 :p Så jag stanna hemma istället.
Sen vid 2 åkte jag till wilma. Jag hjälpte henne att skaffa blogg osv,länkar den senare! ;) Och vi hade lika kul som vanligt!

jaja kul inlägg,bloggar senare!


Bild på mig och bästavännen på sportlovet,gammalbild

Old pics

















bjuder

Fredag!

Helg igen,skönt!
Idag vare ju först skola som vanligt. Men slutade iallafall en halvtimme tidigare,för att jag skulle till sjukgymnasten med min fot. Vi var där i typ 45minuter,men som tur va så var det inget allvarligt. Det var bara något med att lederna och musklerna i foten var "irriterade". Men jag kan ju inte gå som man ska med foten,jag går liksom snett,så jag kommer att få gå med en kryka nu några dagar. Lite små fult,men jag vill ju att det ska bli bättre så har inget annat val. Får även inte träna nästa vecka eller spela match.. Men om 2 veckor är det förhoppningsvis bättre igen.

Efter sjukgymnasten cykla jag direkt upp till marken. Jag och Olivia stog först och sålde fika för fotbollen. Väldigt många kom och köpte,så det var ju bra! :) Sen gick vi med wilma,emmelie och natta. Vi köpte munkar godis ochsåvidare. Men nu ska jag gå och göra något annat,hörs!


Snyggingarna

3 maj

bloggade aldrig mer igår,för jag hann inte..
Igår kom Frida iallafall runt fem. Då åt vi direkt och sen gick vi ut och hoppa studsmatta. Haha trodde nästan vi skulle dö av skratt,bästa humorn!;)

Kingen själv!♥

Sen halv sju åkte vi ner till ip för samling. Och matchen började klockan halv åtta. Matchen slutade 2-2,men tycke vi borde vinna. För vi hade fler målchanser och allt. Men ahja vi fick iallafall en poäng.

Idag är det torsdag,som ni antagligen vet. Längsta dan i skolan också,men det gick hyffsat snabbt. Efter skolan cykla jag och emmelie hem till mig. Vi hade lika kul som vanligt! Sen vid fem åkte jag ner till ip för att kolla på våran och mina systras träning. Var ju tvungen att kolla eftersom jag inte kan spela,men det vet ni redan.
Kom hem för ungefär för en timme sen och då åt vi tacos och nu ska jag gå och kolla på tv med familjen.:)
Vi hörs!

Haha gammal bild på mig och min muppis ♥

2:a Maj

Skola idag,gick väl okej. Men nu är det bara två skoldagar kvar sen är det helg igen,skönt!
Kom hem från skolan för typ en halv timma sen. Och nu ska jag gå upp och städa mitt rum,inte så kul men ett måste.
Sen vid kvart i fem kommer frida hit och stannar här tills vi åker ner till matchen. :)
Och jag kommer inte vara med och spela ikväll heller. Fortfarande ont i foten men åker till sjukgymnasten på fredag. Så kan förhoppningsvis vara med nästa vecka! Men jag vill  vara med och spela ikväll.. men ahja.
Nu ska jag gå upp och städa innan frida kommer.
hörs

-Somebody that I used to know

Hade en bra valborg med mina bästa,wilma,natta och emmelie! Vi var där till kanske tio eller nåt,sen cykla jag hem. Och wilma och emmelie ville att jag skulle sova över hos dom,men det fick jag inte..

Imorse vakna jag vid åtta eftersom jag hade råka satt alarm på min mobil -.- men somna iallafall om till runt tio. Då gick jag ner och åt frukost. Sen kom farmor vid 11 och då sa hon att vi skulle åka och fika vid brändåsen. Så jag fick fixa mig riktigt snabbt,eftersom min kusin och faster redan var där.
Vi kom typ hem vid 12 och vi har varit ute sen dess. Nu ska vi snart äta,sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Hoppas på att åka till örebro,hehe. Sen ikväll följer jag nog med till mina systras träning och försöker springa lite. För det är lite bättre med foten,men det är inte helt bra än. Har fortfarande ont och det är serieprämier imorn?! Jaja jag ska iallafall försöka spela. Men vi får väl se hur det går.
hörs

fikat från idag

kusinis<3
RSS 2.0