Knäoperation 23/5 2013

Den 23 Maj opererade jag mitt knä, mitt främre korsband var av och min inre minisk var trasig. Det var alltså en ganska stor operation (66 minuter) och cirka ett års rehab tid vilket betyder att jag inte kommer få spela fotboll förns nästa utomhussäsong. :(
Så nervös som jag var innan operationen har jag aldrig varit, men operationen gick som den skulle och jag mådde bra efteråt.
Jag hade väldigt ont dagarna efter men det vart bättre dag för dag. Efter två veckor träffade jag min sjukgymnast igen och fick några lätta övningar.
Vi träffas inne på rehab centrum en gång i veckan och han kollar då att allt är som det ska i knät och så får jag nya och tyngre övningar inne på deras gym.
 
Igår hade det gått 8 veckor sen operationen och allt känns jättebra. Jag har inte ont någonstans och jag kan gå helt normalt utan kryckor. Tränar även på gymmet 3 gånger i veckan med cykling,crosstrainer,balansövningar,benpress,tyngdförflyttning och utfall.
Det har alltså gått 2 månader och det är cirka 8-10 månader kvar av rehabtiden & tills jag är tillbaka till planen, det är det jag kämpar för att få komma tillbaka och spela fotboll starkare än någonsin.
Stort tack till alla på Läkargruppen,min doktor Augusti,alla på rehab centrum och till min sjukgymnast Magnus som har hjälpt mig med skadan.♥
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0